Naša Priča

Borovi, mediteransko mirisno bilje, limuni, masline i cvijeće krase našu kuću i parking ispred. Terase s pogledom na more ispred kuće gosti mogu koristiti za romantične i čarobne večeri i uživanje u šumu mora pod svjetlom tisuću zvijezda.

1965

The Beginning.

Lorem ipsum is smply dummy text to typesetting industry.

2015

Oko nas su Sljunčane plaže

Šljunčane plaže udaljene su 20 metara od kuće i idealne su za obitelji s djecom zbog kratkog plićaka na ulazu u more.

2023

Sea like medicine

Blizina mora dobra je za zdravlje i tijelo. Čist morski zrak pomaže pri disanju i pozitivno djeluje na ljude. Plivanje u morskoj vodi može koristiti vašoj koži, a morska voda odlična je za detoksikaciju tijela.

Gastro evenings

Jednom tjedno lokalni kuhari, vlasnici apartmana pripremaju tradicionalnu hranu s domaćim namirnicama koje su poznate po ovom kraju. Gosti mogu probati jedno od najpoznatijih dalmatinskih jela s najboljom ribljom recepturom - brudet, squit itd.

Ribarska noć

Zadnji tjedan u kolovozu održava se tradicionalna ribarska večer, mještani sa svojim gostima pripremaju paragale za ribiče. Nakon pripreme ribiči odlaze u ribolov. Sljedećeg jutra lokalni kuhari uzimaju parangal, a riblji ulov pripremaju. Ručak se može jesti oko 13 sati. Imamo nagrade za najbogatiji ulov i za najveću ribu. Proglašenje pobjednika je navečer uz tradicionalnu klapsku pjesmu i vatromet. Zabava traje do kasno u noć.

Gusarska noć

Gusarska noć održava se početkom kolovoza. Gusari na gusarskim galijama dolaze u uvalu Medići u gusarskim odorama. Nakon napada i obrane mjesta s galijama u Mimicama, sidra napadaju mjesto koje brane. Povorka ide uz mimičnu luku uz prigodnu predstavu. Spektakl u lokalu uz gusarske koktele priprema se uz riblja jela našeg podneblja. Gosti se druže s gusarima, pjevaju, plešu do dugo u noć.