Izleti & Aktivnosti

Otkrijte ljepotu naše obale, otoka oko nas i uživajte u avanturi.

Adventure activites

Ako želite osjetiti malo adrenalina ili možda malo avanture možemo vam preporučiti Rafting & Vožnja kajakom na Cetini, paragliding, Ronjenje u kristalno čistom moru. Možete uživati u panoramskom pogledu na Cetinu vozeći se između brda koristeći ZIP-LINE ili jednostavno Penjajući se ili biciklirajući iznad naših apartmana.

Izleti brodom

Možete rezervirati izlet ili brod i posjetiti jedno od najljepših mjesta na svijetu poput plaže Zlatni rat, otok Hvar, vožnja brodom do otok Brač ili plaža Vrulja.

Town next to our place

Iz Medića - Mimice možete posjetiti nevjerojatna mjesta za manje od 60 minuta vožnje. Jedno od najpoznatijih mjesta za posjetiti je Split, Salona ili Trogir, vozeći se do špilje Vranjače u Dugopolju pored izlaza s autoceste. Naši susjedi vole Omiš , Brela i Makarskaudaljena je cca. 10 minuta vožnje. Ako se odlučite otići i osjetiti prirodu možete posjetiti NP Krka u Šibeniku, Etno selo Kokorići - Vrgorac, Modro i Crveno jezero u Imotskom . U slučaju da se odlučite za jednodnevni izlet uvijek možete posjetiti jedan od najpoznatijih gradova Dubrovnik.

Shuttle service

Morate pomoći da dođete do našeg mjesta s taksijem. Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo rezervirati taxi preuzimanje. Cijena usluge prijevoza ovisi o mjestu gdje će vas vozač dočekati.